k-logo

POMOČ UPORABNIKOM

070 477 277 ali piši na info@mediastar.si


Dosegljivi smo:

ob delavnikih od 7. do 18. ure

ter ob sobotah od 9 do 13. ure.

2018 MediaStar Group d.o.o.

Ponudba je zaključena, ampak ni panike! Imamo kar podobnih!

NOV ISKALNIK = ZADETEK V POLNO

Točno to kar iščeš, je le 1 klik stran.

Noro doživetje!Do 63% popust na obisk adrenalinskega ali pustolovskega parka!

od 14,00 €

Redna cena od 38,00 €

# / 5

Noro doživetje!Do 63% popust na obisk adrenalinskega ali pustolovskega parka!

od 14,00 €

Redna cena od 38,00 €

Preizkusite svoje meje v osrčju gozda, kjer vam bodo aktivnosti po žilah pognale adrenalin! Obiščite adrenalinski in pustolovski park, ki se nahaja ob čudoviti reki Kolpi. Adrenalinski park je sestavljen iz visokih lesenih elementov–stebrov, pustolovski park pa je sestavljen iz 16–ih različnih postaj, kjer boste plezali, se spustili z ziplinom in preizkusili prosti pad. Obisk obeh parkov je odlična ideja za družinski izlet, poskrbite le za ustrezno obutev in športna oblačila!

Vključena popolna oprema, vodenje z inštruktorjem in prevoz. Adrenalin in zabava zagotovljena!

VSE PONUDBE ZAJEMAJO

 • obisk pustolovskega parka v gozdu (16 postaj, plezanje, prosti pad, zipline proga) ALI adrenalinskega parka pri hotelu Kovač (heksagon, gugalnica, steber pogumnih)
 • kosilo (juha, piščanec na žaru, pečen krompir, zelenjava, solata, sladica)
 • popolna oprema (plezalni pas, čelada, kompleti za samovarovanje)
 • vodenje z inštruktorjem
 • prevoz od športnega centra do lokacije
 • zavarovanje

Adrenalinski in pustolovski park

ADRENALINSKI PARK
Adrenalinski park je poligon sestavljen iz visokih lesenih elementov–stebrov. Sestavljen je iz serije nadzorovanih posameznih ali skupinskih izzivov, ki se lahko uporabljajo v rekreacijske, študijske, razvojne ali terapevtske namene. Park lahko obišče vsak, ki meri v višino vsaj 150 cm in je psihofizično zdrav. Elementi, ki sestavljajo adrenalinski park so: stolp na katerega se povzpnete po posebnih jeklenih stopnicah, hexagon sestavljen iz visokostoječih elementov, plezalna stena, stena za spuščanje, spust po jeklenih vrveh, skok v prazno, orjaška gugalnica, poligon za različne team building in zabavne programe jeklenih stopnicah. Za varnost udeležencev skrbijo strokovno usposobljeni inštruktorji z licencami.

PUSTOLOVSKI PARK
Je postavljen v gozu in je sestavljen iz 16–ih postaj, ki vključujejo plezanje, prosti pad in zip line progo. Pustolovski park je primeren za vse, ki merijo v višino vsaj 120 cm.

PLEZANJE
Plezanje je rekreacija, ki zahteva dobro pripravljenost in premišljenost celega telesa. Namenjena je vsem, ki obožujejo naravo ter jih ni strah višine. Je idealen šport, ki ti da občutek svobode in odmisli vsakdanji stres. Vse kar rabite so plezalke, komplete, plezalni pas in vrv, če pa ste začetnik pa seveda še izkušenega soplezalca.

KULINARIKA
Notranjost restavracije hotela je urejena v etnostilu Petra Klepca. V restavraciji vam je na voljo 110 sedežev, poleg klasičnih jedi pa vam nudijo še jedi značilne za njihove kraje kot so jelenove salame, patirski lonec (divjačina, teletina, govedina) za sladico po borovničev zavitek, skutina pita po babičino ali okusna čokoladna torta. Poleg vsega vam v restavraciji ponujajo domači kruh, ki ga pečejo večkrat dnevno.

ZAKAJ IZBRATI TO PONUDBO?

 • vključeno tudi slastno kosilo!
 • poligon, sestavljen iz visokih lesenih elementov–stebrov
 • stolp, na katerega se povzpnete po posebnih jeklenih stopnicah
 • hexagon, sestavljen iz visokostoječih elementov (high ropes course)
 • plezalna stena - climbing wall, stena za spuščanje–absailing wall
 • spust po jeklenih vrveh (zip wire), skok v prazno (all abord platforma)
 • odpravite se lahko tudi na orjaško gugalnico (xl šička–giant swing)
 • poligon za različne team buildinge in zabavne programe
 • za varnost skrbijo strokovno usposobljeni inštruktorji z licencami

Dolga veljavnost kupona

Adrenalin

Odpravi se s prijatelji

Ideja za izlet

VEČ O PONUDNIKU

Hotel Kovač*** v Osilnici v bližini reke Kolpe je obdan z narodnimi parki in predstavlja odlično izhodišče za raziskovanje jam ter hrvaške obale. Narodni park Risnjak je hrvaški narodni park in se nahaja v Gorskem kotarju. Glavni del parka se sestoji iz masiva gore Risnjak, z vrhom na 1528 metrov nadmorske višine. Leta 1997 so park razširili na 6400 hektarjev, tako da je danes na območju parka tudi izvir reke Kolpe.

KAKO DO NAS
Najboljša pot do nas iz Ljubljanske smeri: Ljubljana-Velike Lašče-Ribnica-Dolenja vas-Gotenica-Kočevska reka (pozor zaviti desno za Borovec)- Osilnica
Najboljša pot do nas iz Primorske smeri: avtocesta izhod Unec-Cerknica-Stari trg pri Ložu-Babno polje(meja s Hrvaško)-Prezid-Čabar-Zamost(meja)-Osilnica

KAM NA IZLET?
Obiščite pragozd Krokar, ki je kraljestvo bukve. Vendar je ekosistem stalno spreminjajoče se ravnovesje med tlemi, klimo in neštetimi živimi organizmi - od mikroskopsko majhnih do medveda in dreves, ki so zagotovo najpomembnejši del pragozda, ogrodje in najdebelejša koža življenja v visokokraškem gozdu.
V Osilniški dolini se je iz davnine ohranilo vseh sedem cerkva, vsaka ima nekaj posebnega, značilnega. Najstarejša cerkev, ne samo v dolini, temveč tudi na sv. Egidij v ribjeku kočevskem, je cerkev sv. Egidija v ribjeku. Glavni oltar nosi letnico 1681.

Podatki o podjetju

Malo prej so drugi kupili # različnih ponudb. Preveri jih!

Najbolj prodajano v Potovanja in turizem   Poglej vse (197)